Μετατροπή των άρθρων σε ebook

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

H Europeana στην Ελλάδα: Προσθέτοντας Ελληνικό Πολιτιστικό Περιεχόμενο στην Ευρωπαική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη

Το Future Library διοργανώνει Συμπόσιο με θέμα "H Europeana στην Ελλάδα: Προσθέτοντας Ελληνικό Πολιτιστικό Περιεχόμενο στην Ευρωπαική Ψηφιακή Βιβλιοθήκη". Το Συμπόσιο θα γίνει στις 19 Οκτωβρίου 2010 στο χώρο του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης
'Ωρα έναρξης: 9.20 π.μ. Η είσοδος είναι ελέυθερη. 

Bασικός σκοπός του Συμποσίου είναι να συγκεντρώσει τα ενδιαφερόμενα μέλη και τους φορείς εκείνους, οι οποίοι ψηφιοποιούν και συσσωρεύουν πολιτιστικό περιεχόμενο τοπικού ενδιαφέροντος (local and regional content).

Κάντε click εδώ και ενημερώστε για την παρουσία σας.

Παρακολουθήσετε τις ομιλιές των προσκεκλημένων, συμμετέχετε ενεργά στη ανοιχτή συζήτηση του Συμποσίου, αναπτύξετε τους προβληματισμούς σας με βιβλιοθηκονόμους, επιστήμονες της πληροφόρησης, αρχειονόμους, μουσειολόγους, πληροφορικούς, ελάτε σε επαφη με παρόχους περιεχομένου και πολιτιστικούς φορείς. 

H επίσημη διαδυκτιακή παρουσία του Συμποσίου φιλοξενειται στο futurelibrary.gr. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για το Συμπόσιο, στείλτε τα σχόλια σας και τις ερωτήσεις σας και μείνετε συντονισμένοι με τη προετοιμασία του Συμποσίου.

- Δείτε το πρόγραμμα (τελευταία ανανέωση 30 Αυγούστου 2010, 3.00 μ.μ.)

Διοργάνωση Συμποσίου: Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας , σε συνεργασία με το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και το Εργαστήριο Ψηφιακών Βιβλιοθηκών και Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης, Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Έχετε κάποια απορία και δεν βρίσκεται την απάντηση online; Επικοινωνήστε με info@libver.gr  ή στο τηλέφωνο 23310-24494 (Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας)
Επισκεφτείτε το Future Library στο: http://www.futurelibrary.gr/?xg_source=msg_mes_network

Πηγή: Future Library

Δεν υπάρχουν σχόλια: