Μετατροπή των άρθρων σε ebook

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

ΠαΟ Κριτόβουλος ο νησιώτης, εξέχων μεταξύ των Ιμβριωτών, συνέταξε αυτό το ιστορικό έργο, διότι θεώρησε σωστό να μη μείνουν χωρίς απήχηση τόσο σημαντικές κι αξιοθαύμαστες πράξεις που έγιναν στα χρόνια μας, αλλά να τις καταγράψει και τις παραδώσει στις γενιές που θα έρθουν μετά από μας Κριτοβούλου του Ιμβρίου Ιστορία – Bιβλίο Πρώτο Ο εκδοτικός μας οίκος έχει τη χαρά να παρουσιάσει στο τουρκικό κοινό το βιβλίο της Ιστορίας του Κριτόβουλου του Ίμβριου, συνοδευόμενο από την προσεγμένη μετάφραση από το πρωτότυπο του Άρη Τσοκώνα. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2012, στις 18.00, στο Μουσείο του Πέρα. Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Μουσείου του Τόπκαπι Καθ. İlber Ortaylı, η Βυζαντινολόγος στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου Καθ. Nevra Necipoğlu, καθώς και ο μεταφραστής του βιβλίου Άρης Τσοκώνας.Το βιβλίο, το οποίο εκδίδεται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος “Παύλος και Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου”, είναι τυπωμένο σε δύο γλώσσες - στις σελίδες που φέρουν ζυγό αριθμό, βρίσκεται η έγχρωμη φωτογραφική ανατύπωση του χειρογράφου, ενώ, στις σελίδες που φέρουν μονό αριθμό, η μετάφρασή του στα Τουρκικά. H παρουσία σας θα μας τιμήσει. Εκδόσεις Heyamola Περισσότερες πληροφορίες: kritovulos@gmail.com Βρείτε το Kritovulos Tarihi στο Facebook (Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην τουρκική γλώσσα.)ρουσίαση βιβλίου:Κριτοβούλου του Ιμβρίου Ιστορία – Bιβλίο Πρώτο

Ο Κριτόβουλος ο νησιώτης, εξέχων μεταξύ των Ιμβριωτών,
συνέταξε αυτό το ιστορικό έργο, διότι θεώρησε σωστό να μη μείνουν χωρίς απήχηση
τόσο σημαντικές κι αξιοθαύμαστες πράξεις που έγιναν στα χρόνια μας,
αλλά να τις καταγράψει και τις παραδώσει στις γενιές που θα έρθουν μετά από μας

Κριτοβούλου του Ιμβρίου Ιστορία – Bιβλίο Πρώτο
 

Ο εκδοτικός μας οίκος έχει τη χαρά να παρουσιάσει στο τουρκικό κοινό το βιβλίο της Ιστορίας του Κριτόβουλου του Ίμβριου, συνοδευόμενο από την προσεγμένη μετάφραση από το πρωτότυπο του Άρη Τσοκώνα. Η παρουσίαση του βιβλίου θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαΐου 2012, στις 18.00, στο Μουσείο του Πέρα. Θα μιλήσουν ο Πρόεδρος του Μουσείου του Τόπκαπι Καθ. İlber Ortaylı, η Βυζαντινολόγος στο Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου Καθ. Nevra Necipoğlu, καθώς και ο μεταφραστής του βιβλίου Άρης Τσοκώνας.Το βιβλίο, το οποίο εκδίδεται με την ευγενική χορηγία του Ιδρύματος “Παύλος και Αλεξάνδρα Κανελλοπούλου”, είναι τυπωμένο σε δύο γλώσσες - στις σελίδες που φέρουν ζυγό αριθμό, βρίσκεται η έγχρωμη φωτογραφική ανατύπωση του χειρογράφου, ενώ, στις σελίδες που φέρουν μονό αριθμό, η μετάφρασή του στα Τουρκικά.
 
H παρουσία σας θα μας τιμήσει.

Εκδόσεις Heyamola

Περισσότερες πληροφορίες: kritovulos@gmail.com
Βρείτε το Kritovulos Tarihi στο Facebook

(Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην τουρκική γλώσσα.)

Davetiye.jpg


İmroz Adasının seçkinlerinden adalı Kritovulos, bu eseri,
zamanımızda gerçekleşen bunca önemli ve hayranlık uyandırıcı
olayın yankı uyandırması, kayda geçirilmesi ve bizden sonra
gelecek nesillere aktarılması gerektiğine inanarak yazdı.

Kritovulos tarihi I. Kitap

Yayınevimiz, “İmrozlu Kritovulos Tarihi”ni, aslından yapılmış Ari Çokona’nın özenli çevirisiyle Türk okurlarına kazandırmaktan kıvanç duyar. Kitap tanıtımı 21 Mayıs 2012 tarih ve saat 18.00’de Pera Μüzesi’nde gerçekleştirilecektir. Topkapı Sarayı Müzesi Başkanı Prof. Dr. İlber Ortaylı, Boğaziçi Üniversitesi’nden Bizans Tarihi uzmanı Prof. Dr. Nevra Necipoğlu ve kitabın çevirmeni Ari Çokona kısa birer sunum yapacaklardır. Kitap, Pavlos ve Aleksandra Kanellopoulos Vakfı’nın katkılarıyla, çift sayılı sayfalarda el yazmasının renkli fotoğrafları, tek sayılı sayfalarda ise Türkçe çevirisi olmak üzere iki dilde yayınlanmıştır. 
 
Sizi aramızda görmek bizi mutlu edecektir.
 
Heyamola Yayınları

Ayrıntılı bilgi: kritovulos@gmail.com
Kritovulos Tarihi'ni Facebook’tan takip edebilirsiniz

Δεν υπάρχουν σχόλια: